ویزای ترکیه

در این مطلب از سایت لیگال اپلای به شرایط و راه های اخذ ویزای ترکیه را بررسی میکنیم

اخذ ویزای ترکیه

برای دریافت ویزای ترکیه با ما تماس بگیرید

5/5

شرایط اخذ ویزای ترکیه

آیا برای رفتن به کشور ترکیه نیاز به دریافت ویزا هست؟ آیا با انواع ویزاهایی که کشور ترکیه صادر می کند آشنا هستید؟ اگر در این رابطه اطلاعات زیادی ندارید اصلا جای نگرانی نیست، ما در این متن قصد داریم شما را با انواع  ویزاهایی که کشور ترکیه برای خارجیان صادر می کند آشنا کنیم.

همان طوری که می دانید ترکیه از  جمله کشورهایی است که قسمتی از آن در قاره آسیا و بخشی دیگر از آن در قاره اروپا واقع شده است و همین موقعیت استراتژیک و حیاتی فرصت های ویژه و استثنائی را در این کشور به وجود آورده است. برخی از کشورها مانند ایران برای تزانزیت کالا به اروپا از این گذرگاه استفاده می کنند. جدای از اهمیت اقتصادی و تجاری که این کشور برای ما دارد، از بسیاری جهات دیگر، ایرانی ها برای مهاجرت به ترکیه علاقه و اشتیاق زیادی از خود نشان می دهند.

ترکیه فرهنگ غنی و کهنی داشته و با ایران نیز قرابت های فرهنگی زیادی دارد و در ضمن شرایط خوبی برای کار و تحصیل برای خارجی ها در این کشور فراهم شده است. تمام دلایلی که ذکر کردیم باعث شده ایرانی ها هم برای تفریح و گردش و هم برای ادامه تحصیل و کار به این کشور زیاد سفر کنند. بنابراین وقتی به ترکیه سفر می کنید امکان ندارد هموطنان خود را در آنجا مشاهده نکنید.

با توجه به اینکه دانشگاه های ترکیه علاوه بر اینکه از هزینه بسیار مقرون به صرفه ای برخوردار می باشند، از رنکینگ بین المللی خوبی نیز برخوردارند، بسیاری از دانشجویان متقاضی تحصیل در خارج از کشور، تحصیل در ترکیه را انتخاب می کنند. هزینه های زندگی در ترکیه نیز بسیار شبیه به کشورمان ایران می باشد.

ترکیه آثار باستانی و تاریخی فراوانی دارد و طبیعت بسیار زیبا و منحصربه فرد آن همراه با سواحل زیبایی که در این کشور مشاهده می شود شرایط بسیار خوبی را برای یک مسافرت چند روزه فراهم کرده است. هتل های لوکس، رستوران های ایرانی و خارجی که بهترین غذاها را سرو می کنند به همراه مراکز خرید بسیار بزرگ از جمله دلایلی است که باعث شده هر ساله ایرانی ها در قالب تورهای مختلف به این کشور سفر کنند و به یادماندنی ترین روزها را در آن تجربه کنند.

اما این کشور تنها برای گردش و سفر مناسب نیست و شما می توانید با ارسال درخواست به یکی از دانشگاه های ترکیه درخواست پذیرش داده و در صورت لزوم در آزمون های مربوطه شرکت کنید و در مقاطع مختلف تحصیلی اعم از لیسانس، فوق لیساس و دکتری تحصیل کنید.

البته توجه داشته باشید برای هر هدفی که به این کشور مسافرت می کنید باید بتوانید ویزای مربوطه را نیز دریافت کنید؛ زیرا کشور ترکیه به مسافرانی که ویزا نداشته باشند اجازه ورود نخواهد داد. ما در این متن قصد داریم انواع مختلف ویزا را به شما معرفی کنیم و مدارکی که برای دریافت هر ویزا نیاز است آماده کنید را ذکر نماییم. شما نیز می توانید برای دریافت مشاوره رایگان با تیم متخصص ما در لیگال اپلای 88288200-021 تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت نمایید.برای دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با اخذ ویزای ترکیه حتما با ما همراه باشید

اخذ ویزای ترکیه

سوالی دارید؟

با ما تماس بگیرید

۰۲۱-۸۸۲۸۸۲۰۰

شماره تماس

انواع ویزاهای کشور ترکیه

  1. ویزای کار
  2. ویزای تحصیلی
  3. ویزای توریستی
  4. ویزای اقامت
  5. ویزای کارورزی
  6. ویزای درمانی
  7. انواع دیگر ویزا

ویزای کار ترکیه

بیکاری در ترکیه همانند سایر نقاط جهان مساله ای است که دولت این کشور را نیز درگیر خود کرده است. متاسفانه برای خارجیانی که قصد دارند در این کشور به کار مشغول شوند موقعیت های زیادی برای کار وجود ندارد و چنانچه می خواهید در این کشور مشغول به کار شوید ابتدا باید با یک کارفرمای ترکیه ای صحبت کنید و وضعیت کاری تان را کاملا مشخص کنید. در این صورت است که می توان امید داشت با رفتن به ترکیه بتوانید درآمد خوبی را کسب کنید. مهاجرت کاری یک روش برای مهاجرت به ترکیه می باشد.

اگر فرد مورد نظر را پیدا کردید از او درخواست کنید تا یک فرم استخدام برای وزارت کار و امنیت اجتماعی ترکیه ارسال کند. معمولا تایید و بررسی این نامه حدود 30 روز به طول می انجامد و افرادی که توانسته اند تاییدیه را دریافت کنند حدود شش ماه یا 180 روز بعد می توانند وارد خاک ترکیه شده و در این کشور مشغول به کار شوند. به این نکته توجه داشته باشید که برای کار در این کشور باید ویزای کاری داشته باشید. ویزای کار در ترکیه انواع و اقسام متفاوت داشته و خوب است اگر قصد رفتن به این کشور و کار کردن در آن را دارید با انواع این ویزا آشنایی داشته باشید.

نوع اول، ویزای کاری محدود

نوع اول ویزای کاری ویزایی با مدت زمان محدود است. در این نوع ویزا به فرد خارجی متقاضی کار اجازه داده خواهد شد تا برای یک مدت محدود در این کشور کار کند. در این نوع ویزا، مدت زمان حضور در ترکیه، شغل، ناحیه جغرافیایی که فرد در آن مشغول به کار می شود و کارفرما مشخص است. معمولا این ویزا یک سال بیشتر اعتبار نداشته و بعد از اتمام این مدت می توان یک سال دیگر هم آن را تمدید کرد. البته توجه داشته باشید که هیچ یک از شرایط کار نباید تغییر کند و همه چیز مثل سابق باشد.

نوع دوم، ویزای کاری نامحدود

نوع دوم ویزای کار، ویزای کاری با بازه زمانی نامحدود است. این ویزا به کسانی داده می شود که به صورت پیاپی و به مدت 8 سال در این کشور اقامت داشته باشند و همچنین فرد هیچ ممنوعیتی از نظر اقامت 8 ساله در این کشور نباید داشته باشد. اگر یکی از این دو شرط موجود باشد شما می توانید ویزای کاری نامحدود از کشور ترکیه دریافت کنید و بدون آنکه نیاز باشد هر ساله تمدیدش کنید در این کشورکار کرده و درآمد کسب کنید.

نوع سوم، ویزای کاری مستقل

اگر شما با رفتن به کشور ترکیه قصد دارید خودتان به صورت مستقل کار کرده و کارفرما باشید باید ویزای کاری مستقل دریافت کنید. مدت زمان اعتبار این ویزا نیز 5 ساله است و کسانی که قصد سرمایه گذاری در این کشور به روش خرید سهام و یا خرید سهام یکی از شرکت های ترکیه ای را دارند باید برای دریافت این ویزا اقدام کنند.

مدارک لازم برای دریافت ویزای کاری

  • نامه تاییدیه اجازه کار متقاضی
  • نامه درخواست ویزای کاری
  • نامه کارفرما یا قرارداد
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
  • ارائه مدارک تحصیلی به همراه ارائه لیست ریز نمرات
  • پاسپورتی که حداقل شش ماه اعتبار دارد
  • ارائه نامه مربوط به سوابق کاری

مراحل دریافت ویزای کاری

همان طوری که در ابتدای این قسمت نیز به آن اشاره کردیم شما باید در ابتدا کارفرمایی که تمایل داشته باشد با شما کار کند را پیدا کند و از او درخواست کنید تا یک فرم برای وزارت کار این کشور ارسال کند.

در مرحله بعدی باید به سفارت ترکیه در کشور مراجعه کرده و در آنجا پرونده تشکیل دهید. سفارت ترکیه در تهران و کنسول گری ها نیز در شهرهای مشهد، تبریز و ارومیه قرار دارند. اگر امکان حضور یافتن در کنسول گری ها را ندارید می توانید به صورت آنلاین نیز با آنها صحبت کنید و یک وقت ملاقات حضوری تعیین کنید.

در مرحله بعدی باید مدارکی که مورد نیاز است را به سفارت ترکیه ارائه دهید. سعی کنید پاسپورت، فرم مربوط به تشکیل پرونده و معرفی نامه ای که کارفرما به شما داده است را در مراجعه حضوری به سفارت یا کنسولگری با خود به همراه ببرید. ضمنا کارفرمای شما نیز باید مدارکی را به وزارت کار و خدمات اجتماعی کشور ترکیه بفرستد. بعد از آن پرونده شما وارد مرحله بررسی و تایید اداری خواهد شد.

حدود 90 روز طول می کشد تا وزارت کار ترکیه درخواست ویزای کاری و همچنین مجوز کار را بررسی کند. بعد از آنکه درخواست شما مورد تایید قرار گرفت باید هزینه های مربوط به ویزا را پرداخت کنید تا ویزای کاریتان صادر شود.

وقتی با استفاده از ویزای کار به کشور ترکیه وارد شدید باید مجوز اقامت موقت در این کشور را نیز دریافت کنید. بعد از ورود به ترکیه در طی مدت سی روز به دپارتمان پلیس محلی ترکیه مراجعه کرده و در آن ثبت نام کنید تا مجوز اقامت موقت را نیز در اختیار بگیرید.

نکته مهم در مورد ویزای کار آن است که شما باید قبل از به اتمام رسیدن مدت زمان ویزا، آن را تمدید کنید. بی توجهی به این مورد ممکن است اقامت شما در این کشور را با مشکل مواجه کند.

هزینه دریافت ویزای کار

کار کردن در کشور ترکیه نیاز به دریافت ویزا دارد و شما باید علاوه بر هزینه ای که باید برای صدور ویزای برچسبی و مجوز اقامت بدهند، باید هزینه صدور مجوز کار را نیز بپردازند.

هزینه ای باید برای صدور ویزای برچسبی ترکیه پرداخت شود، بین 55 تا 180 یورو است، که البته این هزینه نیز با توجه به میزان اجازه ورود به کشور فرق می کند.

هزینه ای که باید برای صدور کارت مجوز اقامت پرداخت گردد نیز 110 لیر است و پرداخت 25 دلار کارمزد در ماه اول و 5 دلار از ماه دوم به بعد نیز اجباری است.

هزینه دریافت مجوز کار نیز بستگی به مدت اعتبار آن دارد. برای مثال مجوز کار اقامت یک ساله 199 یورو، مجوز کاری که اعتبار آن دو سال است 238 یورو و مجوزکار دائم و مستقل نیز 1189 یورو است.

ویزای توریستی ترکیه

همان طور که تا به اینجا متوجه شده اید، برای هر هدفی که می خواهید پای خود را در خاک ترکیه بگذارید باید ویزای مخصوص را داشته باشید. برای تحصیل در مقاطع تحصیلی مختلف، برای کار و برای هر مورد دیگری باید مجوز ورود به این کشور را داشته باشید در غیر این صورت نمی توانید به ترکیه وارد شوید.

این شرایطی که تمام کشورهای دنیا برای آنکه بر روی ورود و خروج افراد خارجی کنترل داشته باشند برقرار است و هیچ کس در هر مقامی که می خواهد باشد، نمی تواند این قوانین را نقض کند. فرقی هم ندارد که شما برای یک ساعت قصد دارید در یک کشور خارجی اقامت داشته باشید یا برای یک سال، در هر شکل باید ویزا داشته باشید، وگرنه اجازه ورود به شما داده نمی شود.

حتما شنیده اید که ساکنین برخی کشورهای قاره اروپا که در حوزه شینگن قرار دارند نیازی به دریافت ویزا ندارند و افراد بدون داشتن این مجوز می توانند به راحتی به خاک کشورهایی که عضو شینگن هستند ورود پیدا کنند. بنابراین به راحتی بدون داشتن ویزا می توان از یک کشور به کشور دیگر رفت.

البته خوب است بدانید که این قبیل کشورها نیز می توانند بدون ویزا به ترکیه وارد شوند. ایران نیز یکی از کشورهایی است که مردمان آن به راحتی و بدون داشتن وایز می تواند به ترکیه وارد شوند. این مورد به دلیل توافق بین مقامات ایران و ترکیه انجام شده و مردم این دو کشور می توانند بدون ویزا به کشور طرف مقابل سفر کنند.

اخذ ویزا

نکته ای بسیار مهمی که باید در مورد سفر بدون ویزا ترکیه بدانید آن است که تنها زمانی نیاز به گرفتن ویزا ندارید که سفر شما توریستی باشد و تنها برای بازدید و آثار باستانی و مناظر طبیعی قصد ورود به خاک این کشور را داشته باشید و در ضمن دقت کنید که پاسپورت شما نیز حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد.

اگر این شرایط را دارید به راحتی می توانید در قالب تورهای تفریحی بدون پرداخت هزینه ویزا به ترکیه سفر کنید و از گوشه و کنار این کشور بازدید به عمل آورید.

کشورهایی مانند کشور مغولستان، اوکراین، بلاروس، کوزوو، اردن، لبنان، روسیه، گرجستان، جمهوری آذربایجان، ازبکستان، قرقیزستان و چند کشور دیگر نیز می توانند مانند ایرانی ها بدون داشتن ویزا به ترکیه وارد شوند.

ایرانی هایی که بدون ویزا به ترکیه می شوند می تواند به مدت سه ماه در این کشور اقامت داشته باشند. البته باز هم تکرار می کنیم که پاسپورت شما باید حداقل به مدت شش ماه اعتبار داشته باشد.

ویزای تحصیلی در ترکیه

کسانی که قصد دارند در یکی از مقاطع تحصیلی در این کشور تحصیلات خود را ادامه دهند، می توانند با دریافت ویزای تحصیلی، مهاجرت تحصیلی انجام دهند و در یکی از دانشگاه های ترکیه مدرک مورد نظر خود را دریافت کنند. شما برای مقاطع مختلف می توانید به این کشور سفر کرده و در آن تحصیل کنید.

افرادی که سنی بین 6 تا 18 سال دارند می توانند در یکی از مدارس این کشور تحصیل کرده و دوران ابتدایی، متوسطه و دبیرستان خود را در این کشور ادامه دهند. معمولا تدریس در مدارس ترکیه به زبان ترکی انجام شده و فرد باید بتواند به این زبان صحبت کرده و آن را درک کند. توجه داشته باشید که تحصیل در مدارس ترکیه رایگان است.

اما اگر شما مدرک دیپلم خود را دریافت کرده اید نیز می توانید برای گرفتن لیسانس به یکی از دانشگاه های ترکیه درخواست خود را ارسال کنید. تسلط داشتن به زبان ترکی و یا انگلیسی نیز از دیگر پیش نیازهایی است که شما باید از آن برخوردار باشید. چنانچه بتوانید به خوبی به زبان ترکی صحبت کنید و همچنین در آزمون های مربوطه قبول شده باشید، ترکیه به شما بورس تحصیلی اعطا خواهد کرد و امتیازات زیادی بدین طریق نصیب شما خواهد شد.

شرایط تحصیل در ترکیه در دوره فوق لیسانس  فراهم است و با داشتن یک نامه پذیرش از یکی از دانشگاه های کشور ترکیه و داشتن ویزای تحصیلی می توانید مدرک فوق لیسانس خود را دریافت کنید. معدل بالای کارشناسی، مدرک زبان و همچنین داشتن یک رزومه قوی می تواند به شما در دریافت بورسیه تحصیلی کمک فراوانی کند.

معدل بالا در دوره کارشناسی  ارشد، تسلط به زبان انگلیسی، داشتن پیش پروپوزال و مقالات ISI از جمله مدارکی هستند که شما برای تحصیل در دوره دکتری باید آنها را ارائه دهید. اگر از نظر دانشگاه شایستگی داشته باشید می توانید با دریافت بورسیه از شرایط بسیار خوبی که برایتان فراهم می شود نهایت استفاده را ببرید.

مراحل دریافت ویزای تحصیلی

برای تحصیل در یکی از دوره های تحصیلی در کشور ترکیه، در ابتدای امر باید از یکی از مراکز آموزشی این کشور پذیرش داشته باشید. بعد از آنکه نامه پذیرش را دریافت کردید باید یک وقت ملاقات از سفارت ترکیه و یا کنسولگری بگیرید.

بعد از تعیین وقت ملاقات ارائه مدارک مورد نیاز به سفارت و یا کنسولگری مرحله بعدی است که باید انجام شود. در سفارت نیز فرم هایی که در اختیارتان قرار داده می شود را به دقت پر کنید و به همراه سایر مدارک تحویل داده و منتظر باشید تا پرونده تان مراحل اداری مورد نظر را طی کند. برای آنکه متوجه شوید پرونده شما در چه مرحله ای قرار دارد به شما یک کد رهگیری داده می شود.

معمولا مراحل رسیدگی و بررسی پرونده، ممکن است 3 تا 15 روز طول بکشد. با مراجعه به وب سایت کنسولگری و وارد کردن کد می توانید متوجه شوید که پرونده شما در چه مرحله ای قرار دارد. اگر شما هیچ مشکلی برای دریافت ویزای تحصیلی نداشته باشید این ویزا برای شما صادر خواهد شود.

دقت داشته باشید که تنها صادر شدن ویزای تحصیلی نمی تواند به شما اجازه دهد تا ارد این شکورو اقامت داشته باشید. شما علاوه بر این ویزا باید ویزای اقامت را نیز دریافت کنید. برای دریافت ویزای اقامت نیز باید بالافاصله بعد ا زورود به ترکیه به دپارتمان پلیس محلی مراجعه کرده و درخواست کنید تا مجوز  اقامت برای شما صادر گردد.

دقت داشته باشید که قبل از پایان یافتن مدت ویزا باید آن را تمدید کنید.

هزینه گرفتن ویزای تحصیلی

معمولا هزینه ویزای تحصیلی بر اساس میزان اجازه ورود صادر می شود و به این صورت است:

  • هزینه ویزای یک بار ورود حدود 55 یورو است.
  • هزینه ویزای دو بار ورود 1100 یورو است.
  • هزینه ای که برای صدور ویزای چند بار ورود باید پرداخت کنید نیز حدود 180یورو خواهد شود.

هزینه ای که برای صدور مجوز اقامت موقت از شما دریافت می شود 110 لیر است. ضمنا در ماه اول نیز باید 25 دلار و در ماه های بعدی مبلغ 5 دلار را به عنوان کارمزد پرداخت کنند.

مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی

  • داشتن پاسپورت
  • نامه پذیرش از یکی از مراکز آموزشی ترکیه
  • بیمه مسافرتی
  • ارائه فیش پرداخت شهریه
  • ارائه گواهی مبنی بر داشتن توانایی مالی برای زندگی در ترکیه
  • اثبات داشتن یک منزل مسکونی در ترکیه

به این نکته توجه داشته باشید که داشتن ویزای تحصیلی در ترکیه به شما اجازه نخواهد داد که بتوانید به صورت تمام وقت در ترکیه کارکنید و بتوانید از پس هزینه های زندگی در ترکیه برآیید. بنابراین باید بتوانید ثابت کنید از تمکن مالی کافی برخوردار بوده و بدون وجود مشکلات مالی قادر هستید تحصیلات خود را در کشور ترکیه ادامه دهید.

بدین منظور بهتر است گردش مالی حساب خود را ارائه کنید و یا در صورت استفاده از بورسیه، مدارک مرتبط با آن را نشان دهید. اگر یکی از دوستان و آشنایان شما قصد دارید هزینه های تحصیلی شما را پرداخت کند می توانید از دعوت نامه ای که وی برای شما ارسال کرده است نیز استفاده کرده و ثابت کنید که توانایی مالی لازم برای تحصیل را دارید.

ویزای کارورزی ترکیه

یکی از دیگر از انواع ویزا که می توانید از آن برای ورود به خاک ترکیه استفاده کنید ویزای کارورزی است. این ویزا در شرایط خاصی صادر می شود و متقاضی این نوع ویزا حتما باید این شرایط را داشته باشد. افرادی که شرایط ذکر شده در ادامه متن را دارند نیازی نیست که برای دریافت ویزای کار اقدام کنند البته به شرطی که کارفرما و افراد خارجی که به ترکیه وارد شده اند، به تعهداتی که ملزم به رعایت آن هستند، پایبند باشند.

  • خارجی هایی که اقامت دائم در یکی از کشورها را دارند و می خواهند یک بازدید موقت و کوتاه مدت از کشور ترکیه داشته باشند می توانند ویزای کارورزی دریافت کنند. البته هدف از این بازدید نیز باید فعالیت های مانند فعالیت های فرهنگی و یا امور هنری باشد. افرادی که به قصد انجام کارهای ورزشی نیز قصد دارند در قالب یک بازدید کوتاه و در کمتر از یک ماه به ترکیه سفر کنند نیز می توانند ویزای کارورزی بگیرند.
  • افرادی که به قصد نصب، تعمیرات و نگهداری ماشین آلات موجود در کشور ترکیه قصد دارند به آن وارد شوند نیز می توانند از این نوع ویزا استفاده کند. اگر هدف ورود به ترکیه آموزش استفاده از کالاهای صادر شده و یا وارد شده به ترکیه باشد نیز ویزایی که صادر می شود از نوع ویزای کارورزی خواهد بود. کسانی که از این نوع ویزا برای ورود به ترکیه استفاده می کنند در مدت یک سال نباید بیش از سه ماه در این کشور اقامت داشته باشند.
  • افرادی که برای سرگرمی مردم به این کشور وارد می شوند و یا افرادی که مسئول برگزاری نمایشگاه هستند و یا قصد دارند در جشنواره ها شرکت کنند نیز می توانند ویزای کارورزی دریافت کرده و در ترکیه اقامت کنند. البته باز هم یادآوری می کنیم که نباید مدت اقامت در این کشور در یک سال بیشتر از سه ماه باشد.
  • کسانی که تحت عنوان برنامه های مرکز آمزوش جوانان اتحادیه اروپا به ترکیه سفر می کنند نیز از گرفتن مجوز کار معاف بوده و با داشتن ویزای کارورزی می توانند به ترکیه وارد شوند.
  • آن دسته از کارشناسان خارجی که در قالب برنامه های همکاری های مالی بین ترکیه و اتحادیه اروپا انجام می شود نیز نیازی ندارند که مجوز کار از وزارت مربوطه دریافت کنند.

نکته مهمی که باید بدانید آن است که در ماده 55 قوانین کشور ترکیه که مربوط به اقامت افراد خارجی است، آمده است که معافیت از دریافت ویزا قابلیت تمدید ندارد و افراد خارجی نمی توانند از قانون معافیت بیش از یک بار در سال استفاده کنند. اگر نیاز به کار طولانی تر و اقامت بیشتر در این کشور وجود دارد، فرد خارجی باید مجوز کار را از وزارت کار و تامین اجتماعی ترکیه دریافت کند.

سوالی دارید؟

با ما تماس بگیرید

۰۲۱-۸۸۲۸۸۲۰۰

شماره تماس

ویزای اقامت ترکیه

اقامت و ویزای ترکیه

همان طوری که اشاره کردیم افرادی که قصد دارند به عنوان توریست به ترکیه سفر کنند می توانند به مدت سه ماه در این کشور اقامت داشته باشند به شرط آنکه تنها هدف آنها از این سفر گردش و تفریح بوده باشد و پاسپورت نیز 6 ماه اعتبار داشته باشد.

اما اگر بخواهید بیشتر از سه ماه در کشور ترکیه بمانید باز هم باید ویزا داشته باشید، با این تفاوت که این بار باید ویزای اقامتی از کشور ترکیه دریافت کنید. برای آنکه بتوانید ویزای اقامتی در اختیار داشته باشید باید حداقل دو ماه قبل از سفرتان درخواست این نوع ویزا را به سفارت ترکیه یا کنسولگری این کشور تقدیم کنید تا مدت زمانی کافی برای بررسی و ارزیابی این ویزا وجود داشته باشد.

نکته ای که در این میان بسیار مهم است و باید از آن اطلاع داشته باشید آن است که شما با گرفتن ویزای اقامتی در ترکیه حق اینکه در این کشور کار کنید را ندارید و ضمنا باید بتوانید ثابت کنید که توانایی مالی لازم برای اداره زندگی در ترکیه را خواهید داشت.

ویزای درمانی ترکیه

معمولا سفر به کشور ترکیه تنها برای گردش و کار صورت نگرفته و برخی نیز برای استفاده از خدمات درمانی به این کشور سفر می کنند. اما برای این کار نیز شما نیاز دارید تا ویزا دریافت کنید. در کشور ترکیه حدود 1200بیمارستان وجود دارد که خدمات درمانی خوبی را ارائه می دهند. از بهترین بیمارستان هایی که در این کشور وجود دارد می توان به بیمارستان های آمریکایی اشاره کرد.

این بیمارستان ها هزینه های زیادی را از بیماران دریافت می کنند اما خدماتی که در آن در اختیار بقیه قرار داده می شود از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. یکی از بیمارستان آمریکایی ترکیه در استانبول قرار دارد و نام آن نیز امریکن هاستانه سی است. این بیمارستان در منطق شیشلی قرار دارد.

اگر به دنبال آن هستید که با هزینه ای بسیار مناسب و کیفیتی بالا به درمان بیماری خود بپردازید می توانید به بیمارستان خصوصی آجی بادام که در استانبول قرار گرفته است مراجعه کنید. این بیمارستان نیز خدمات بسیار خوبی را در اختیار  افراد خارجی قرار داده و رضایت بسیاری از آنها را فراهم کرده است.

یکی دیگر از بیمارستان های ترکیه که در خصوص بیماری سرطان و شیمی درمانی به خوبی فعالیت می کند بیمارستان آنادولو است. جالب است که بدانید این بیمارستان یکی از ده بیمارستان برتر دنیاست. درمان بیماری سرطان با استفاده پیوند مغز استخوان در این بیمارستان انجام می گیرد.

همان طوری که چندین بار به آن اشاره کرده ایم، افراد می توانند بدون دریافت ویزا تا سه ماه در کشور ترکیه اقامت کنند اما اگر شرایطی پیش آید که مدت اقامت طولانی تر شود، شما باید ویزای اقامت در این کشور را داشته باشید.

اگر برای استفاده از خدمات درمانی به ترکیه رفته و در طی سه ماه می توانید کارهایتان را به اتمام برسانید که نیازی به دریافت ویزا نیست اما اگر پروسه درمان شما بیش از سه ماه طول می کشد مجبورید که برای گرفتن ویزای درمانی اقدام کنید.

اگر در چنین شرایطی قرار گرفتید سعی کنید قبل از آن مدت اقامت شما در این کشور تمام شود به اداره مهاجرت این کشور مراجعه کنید و وقت ملاقات برای دریافت ویزا بگیرید.

مدارک لازم برای دریافت ویزای درمانی

  • شما باید بیمه سلامت خود را ارائه کنید
  • یک کپی از پاسپورت باید ارائه گردد
  • فراهم کردن 4 عدد عکس
  • داشتن محل اقامت و ارائه آدرس آن
  • پر کردن فرمی که در سایت قرار داده شده است
  • پرداخت هزینه مجوز و اثبات آن
  • سند دریافتی از بیمارستان که طول درمان را در آن مشخص کرده الزامی است
  • ارائه یک پرینت از حساب بانکی
  • اگر بیمار مورد نظر یک کودک است باید یک ترجمه از گواهی تولد به زبان ترکی نیز ارائه گردد. این ترجمه باید در دفترخانه تایید شده باشد.

چند نکته در مورد ارائه آدرس محل سکونت وجود دارد که خوب است از آن اطلاع داشته باشید. اگر شما در منزل یکی از اقوام و آشنایان خود اقامت دارید و این خانه اجاره ای است باید یک تعهدنامه رسمی که در دفترخانه نیز تایید شده باشد را ارائه کنید. اما اگر بیمارستانی که مراحل درمانی در آن انجام می شود محلی را برای اقامت در اختیارتان قرار داده  است شما باید یک سند ممهور شده به مهر و امضای بیمارستان را ارائه دهید تا بتوانید ویزای درمانی را دریافت نمایید. اما اگر خود شما یک منزل را اجاره کرده اید نیز باید اجاره نامه ای که در دفترخانه تایید شده است را ارائه کنید.

انواع دیگر ویزای ترکیه

یکی دیگر از انواع ویزای ترکیه ای، ویزایی است که برای خبرنگاران صادر می شود.  آن دسته از خبرنگارانی که برای مدت کوتاهی به ترکیه سفر می کنند می توانند کارت مطبوعاتی در ترکیه دریافت کرده و به صورت موقت در این کشور اقامت داشته باشند. افرادی که این کارت را دارند می توانند به مدت سه ماه در کشور ترکیه اقامت کنند. البته امکان اینکه این کارت برای سه ماه دیگر نیز تمدید شود وجود دارد.

ویزای دیگری که کشور ترکیه برای افراد خارجی صادر می کند، ویزای راهنمای تور ترکیه است. کسانی که این ویزا برای آنها صادر می شود بدون آنکه نیاز به دریافت ویزای کار برای انجام کارهایشان داشته باشند می توانند در ترکیه فعالیت کنند. صدور ویزا برای خارجی هایی که قصد دارند به عنوان راهنمای تور وارد کشور ترکیه شوند با توجه به قوانین وضع شده در رابطه با تنظیم بازدیدهای توریستی انجام می شود.

یکی دیگر از ویزاهایی که توسط کشور ترکیه صادر می شود ویزای حمل و نقل است. افرادی که مدارک مورد نیاز برای این ویزا را ارائه کنند می توانند یک ویزای چند گانه معتبر به مدت یک سال در اختیار داشته باشند.

از دیگر انواع ویزاهایی که نیاز است افراد برای ورود به کشور ترکیه در اختیار داشته باشند ویزایی است که برای کارمندان شاغل در بنیادهای مذهبی، صادر می شود. افرادی که در این بنیادها مشغولند در زمره افرادی که شرایط خاصی دارند قرار می گیرند. وزارت کشور و وزارت امور داخلی ترکیه این ویزا را صادر می کند.

افراد خارجی که برای تولید فیلم های مستند، تحقیق و یا کاوش های باستان شناسی به ترکیه سفر می کنند باید قبل از شروع به کار ویزا داشته باشند. کسانی که قصد دارند در این کشور فیلم برداری و یا تصویر برداری انجام دهند باید از وزارت فرهنگ و گردشگری کشور ترکیه مجوز بگیرند.

یکی دیگر از انواع ویزا، ویزای سرمایه گذاری می باشد که به افرادی که مهاجرت سرمایه گذاری انجام می دهند، اعطا می گردد.

0912-0477114

پشتیبانی

0912-0799335

مدیریت

0912-0477115

پشتیبانی

رویای مهاجرت را به واقعیت تبدیل کن

فقط کافیه اطلاعات تماس و شرایط خودتون رو برای ما بنویسید تا توسط بهترین مشاوران مهاجرتی راهنمایی شوید

2 دیدگاه دربارهٔ «ویزا ترکیه»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Scroll to Top
به بالای صفحه بردن